TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-09-2009

Radio
TROS KAMERBREED
Uitzending zaterdag 5 september
Radio 1 - 11.04 uur

GASTEN TROS KAMERBREED ZATERDAG 5 SEPTEMBER

In TROS KAMERBREED zijn zaterdag 5 september te gast: staatssecretaris van Financiën, Jan Kees de Jager (CDA), Arie Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie en Lodewijk Asscher, wethouder in Amsterdam (PvdA).

In de uitzending praten Margriet Vroomans en Kees Boonman met staatssecretaris De Jager over de financiële toestand van ons land in crisistijd. Welke invloed heeft dat op de Miljoenennota? Welke bezuinigingen staan ons te wachten en hoe staan de maatregelen in relatie tot de gemeenteraadsverkiezingen over een half jaar?

Arie Slob, fractievoorzitter van de andere regeringspartij, de ChristenUnie, praat over het komend politieke jaar, over de gevolgen van de op handen zijnde impopulaire maatregelen van het kabinet en hoe hij dat gaat overbrengen aan de kiezer. Ook gaat het over de winkelsluitingstijden, over de krakerswet en over de Westerschelde.

En Lodewijk Asscher, hij is wethouder in Amsterdam en hij moet de maatregelen van het kabinet gaan uitvoeren op gemeentelijk niveau. En hoe vangt Amsterdam de klappen op en welke invloed zal dat hebben op de kiezer?

Presentatie: Margriet Vroomans en Kees Boonman

Meer informatie op www.troskamerbreed.nl




TROS