Ingezonden persbericht




Amsterdam, dinsdag 23 juni 2009

LINE UP WOOFERLAND 2009

Hoewel de eerste festivals al van start zijn gegaan, is het echte wachten voor veel muziekliefhebbers op de eerste zaterdag van september. Wooferland festival sluit dan het festivalseizoen af met haar zesde editie. Met de herinnering aan 2008 nog vers in het geheugen, is er ook dit jaar weer gekozen voor een programmering met de grootste pioniers of te wel 'de grondleggers' van de hedendaagse dance scene. Tussen 11.00 en 23.00 uur staat het festivalterrein Houtrak in Spaarnwoude in het teken van de beste house/dance klassiekers aller tijden.

Ook dit jaar heeft Wooferland weer drie area's: Wooferstage, NRG Area en de Old School Area. Op de 'Wooferstage' is onder andere internationale held 'Billy Nasty' te vinden. Daarnaast kan men genieten van de altijd opzwepende classics van 100% Isis en Marnix. De koningin van de Techno 'Miss Djax' is dit jaar een van de headliners op de 'NRG Area, zij wordt bijgestaan door onder andere de legendarische Pavo en de grote man van de hedendaagse minimal/ techno scene Bart Skills. De 'Old School Area' biedt onder andere plaats voor de welbekende 'oude rot in het vak' Buzz Fuzz en the one and only Miss Monica.

De kaartverkoop van Wooferland is inmiddels in volle gang en verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Kaartjes zijn E 27,50 in de VVK (ex.fee) en E 35,00 euro aan de deur. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassenen GRATIS naar binnen. Zonder begeleiding is de minimum leeftijd 18 jaar.

De complete line-up voor Wooferland festival 2009 ziet er als volgt uit:

WOOFERSTAGE
Billy Nasty
100% Isis
Jean
JP
Marnix
Per
Ambient Daan vs Stefano Richetta

NRG AREA
Miss Djax
Bart Skils
Cellie
Martijn vs. Diablo
Pavo
Ricky da Dragon

OLD SCHOOL AREA
Buzz Fuzz
Fierce Ruling Diva
Gino vs Lars Johansson
Miss Monica
Neuv
Rossi
T99

Wooferland
Zaterdag 5 september 2009
Recreatiegebied Houtrak, Spaarnwoude
11.00 tot 23.00 uur
www.wooferland.nl / http://wooferland.hyves.nl

//////EINDE PERSBERICHT//////

(

Ingezonden persbericht