Ingezonden persbericht




Persbericht

Noordwijk Danst

Zaterdag 5 september wordt in Noordwijk voor de eerste maal wordt het dansevenement 'Noordwijk Danst' gehouden. In theater de Muze, op het Vuurtorenplein en in ' Klooster Kerk aan Zee' zullen die dag diverse professionele en amateur dansgezelschappen optreden.

Bijzondere voorstellingen die dag zijn het speciale kindermatinee en de klassieke avondvoorstelling in theater De Muze. Het kindermatinee wordt verzorgd door Massive Movement, een gezelschap dat zijn voorstellingen richt op kinderen en jongeren. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar bij boekhandel van der Meer.

De avondvoorstelling wordt verzorgd door het Belgische gezelschap Stichting Klassieke Dans. Dit gezelschap zal onder andere de tweede acte uit het Zwanenmeer dansen. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar bij theater de Muze.

Alle overige voorstellingen zijn gratis toegankelijk, waaronder twee optredens van Dirty Dancing hoofdrolspeler Martin van Bentem.

Bezoekers van het evenement kunnen zich ook inschrijven voor workshops. Men kan kennismaken met Line Dance, Flamenco, Buikdans, Streetdance en Salsa. Bovendien zal er voor kinderen een speciale algemene dansles worden gegeven. Voor de workshops dient men zich via de website in te schrijven.

Verder zullen op het Vuurtorenplein extra activiteiten plaatsvinden zoals schminken voor kinderen en een spetterend optreden van Bernard Berkhouts Swing Orchestra.

Het programma en informatie over het dansevenement 'Noordwijk Danst' is terug te vinden op de website www.noordwijkdanst.nl




Ingezonden persbericht