Ingezonden persbericht


Explosief debuutoptreden KABOOM! in Dormibella

Op zaterdag 5 september verzorgt de coverband KABOOM! een groots en explosief optreden in Dormibella. Dit debuutoptreden van de band die zowel gevoelige pop- als knalharde rockmuziek maakt, vindt plaats in de grote zaal.

KABOOM! is ontstaan na een eenmalig optreden van een aantal Dormibella medewerkers onder de naam 'Vrienden van Dormi Live'. Na dit succes hebben de bandleden unaniem besloten de samenwerking voort te zetten. Oefensessies, studio-opnames en vooral veel plezier hebben geleid tot een spetterend resultaat: een zeer gevarieerd repertoire waarin alle pop- en rockhits van nu de revue passeren.

Het enthousiasme van de vijf bandleden gecombineerd met de muziek waar de passie en energie vanaf stralen, maakt deze avond bij voorbaat tot een groot feest. KABOOM! laat op zaterdag 5 september Dormibella op haar grondvesten schudden dus zorg dat je bij dit unieke, allereerste optreden bent! De entree is gratis.

Dormibella (Koningin Julianaweg 44, Leidschendam) is op zaterdag 5 september geopend van 22:00 uur tot 02:00 uur, de deur sluit om 01:00 uur. Dormibella is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bij halte Damlaan stoppen de bussen 45 (Connexxion) en 39 (Connexxion) en daarna elk uur nachtbus 2.

Meer informatie over Dormibella en het komende programma is te vinden op onze website: www.dormibella.nl.


---