Ingezonden persbericht


Persbericht Poppodium Het Bolwerk, Sneek www.hetbolwerk.nl
---


---

POPPODIUM HET BOLWERK HERSTELT STADSOMROEPER IN ERE!

Na een jaar van verbouwen, opent Poppodium Het Bolwerk te Sneek haar deuren weer op 2 en 3 oktober. Om de opening op een originele en ludieke manier aan te kondigen, heeft Het Bolwerk het aloude ambacht van stadsomroeper in ere hersteld. De Razende Stadsomroeper D-A-A-N zal de komende weken Joure, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden en Sneek aandoen.

De functie van stadsomroeper wordt vervuld door De Altijd Aparte Nederlander D-A-A-N. Hij stapt de komende weken op de fiets om als de Razende Stadsomroeper de feestelijke opening van Het Bolwerk te verkondigen op verschillende plaatsen in Friesland.

Tijdens het openingsweekend staan er diverse nationaal en internationaal bekende bands op het podium, waaronder Aux Raus, Moke, The Madd en Drive Like Maria. Ook het programma van de maanden daarna barst uit zijn voegen van (inter)nationaal aansprekende namen, variërend van Rowwen Heze tot No Fun At All!

De stadsomroeper van Het Bolwerk is op 5 september in Heerenveen, op 12 september in Drachten, op 19 september in Sneek, op 24 september in Joure en op 26 september in Leeuwarden. Houd de ogen open!



Ingezonden persbericht