Ingezonden persbericht


Persbericht - Augustus 2009

Saxon Motorcycles Europe introduceert haar 4de model in Europa en een dealer in Spanje Saxon's nieuwe hardtail chopper "the Whip" ook in Spanje leverbaar!

Op de Arneitz Custom Show tijdens de European Bike Week van 5 tot 13 September in Faak am See introduceert Saxon Motorcycles Europe officieel haar nieuwe Europese model: de Whip.

De Whip is een echte hardtail high neck chopper, handgebouwd met moderne technologie. Een rebelse compromisloze motor gemaakt voor mensen met lef. Het proto-type van de Whip is reeds getoond tijdens de Hamburg Harley Days in Duitsland en de Custom Show Viva La Clusaz in Frankrijk. "Het publiek heeft de Whip, tijdens deze shows, zeer enthousiast ontvangen en we zijn dan ook zeer blij dat we hem zo snel op de markt kunnen introduceren" volgens Frank Vermeulen eigenaar van Saxon Motorcycles Europe.

De Whip is het vierde model van Saxon in Europa. Alle Europese modellen zijn voorzien van de Europese Typegoedkeuring. "We zijn verheugd dat we ons aanbod uit kunnen breiden met wederom een uniek model" aldus Frank Vermeulen, "alle modellen hebben een eigen karakter, uitstraling en gevoel. De Whip is net als de andere modellen geheel naar wens van de koper samen te stellen". "Dankzij efficiency, volume en een gunstige dollar hebben we onlangs de prijzen van al onze modellen kunnen verlagen" voegt Rinke Andringa, mede-eigenaar van Saxon Motorcycles Europe, toe. "Hierdoor kunnen nog meer mensen het ware Saxon gevoel ervaren". De Saxon Whip is vanaf heden direct verkrijgbaar via de dealers in Europa

Tevens heeft Saxon onlangs hun dealer netwerk uitgebreid met een dealer in Spanje, Moto Innovación in Alicante. "Een dealerschap in Spanje stond al een tijdje hoog op onze lijst en we zijn dan ook zeer verheugd dat we ook hier een start hebben kunnen maken" legt Rinke Andringa uit.

Saxon staat voor kracht en kwaliteit, comfort en zelfexpressie. De motoren worden custom made en handmatig geproduceerd in de professionele fabriek in de USA.. Het is een prachtig product, dat zijn waarde behoudt en helemaal past bij de rijder.

De vorm van de motoren is in harmonie, met een stylish design. Men koopt een Saxon niet alleen voor het charisma, maar ook voor het plezier en het comfortabele rijden. Saxons zijn betrouwbaar en hebben 2 jaar fabrieksgarantie. Kortom altijd de beste keuze. Saxon is de nummer 1 USA productie custom motor van Europa.

Informatie over Saxon Motorcycles Europe en de modellen is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu.

Saxon Motorcycles, a Rebel in your own style