Ingezonden persbericht


Dormibella wakker geschud door KABOOM!

Afgelopen zaterdag 5 september gaf coverband KABOOM! een knallend debuutoptreden in Dormibella. Op deze avond debuteerde ook het bandje The Strikers, dat het voorprogramma verzorgde.

KABOOM! heeft in aantal maanden tijd een verassend veelzijdig repertoire weten te beheersen. Na een spectaculaire instrumentale opening, voorzien van een complete lichtshow, knalde KABOOM! het ene rocknummer na het andere van het podium. Ook de wat rustigere popmuziek kwam aan bod en de zang werd zo nu en dan afgewisseld tussen zangeres Liza en gitarist Bas. KABOOM! heeft de covers een geheel eigen stijl gegeven, waardoor de luisteraar steeds opnieuw verrast wordt. Toen het optreden er na twee toegiften opzat, kon de band terugkijken op een fantastisch debuut.

De hele avond zijn er opnamen gemaakt door Midvliet TV die op de regionale kabelkrant te zien zullen zijn.

Ook van The Strikers, die het publiek in hoog tempo wisten op te warmen met een aantal stevige nummers, zijn videobeelden vastgelegd. Ondanks het spelen voor een grote, volle zaal, wist zangeres Milou de aandacht van het publiek goed vast te houden. Een geslaagde avond voor twee bands waarvan we nog veel zullen gaan horen.

Foto's en meer informatie over Dormibella en het komende programma zijn te vinden op onze website: www.dormibella.nl.


---



Ingezonden persbericht