Politie Brabant-Noord
Rijden onder invloed

Regio, 05-09-2009

Vught - Zaterdagmorgen omstreeks 02.30 uur is een 46-jarige man uit Goirle op de Aert Heymlaan aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Een getuige had de man bij een tankstation in zijn auto zien stappen en eerder gemerkt dat hij naar alcohol rook. De melder is achter hem aan gereden en de politie kon de man uit Goirle onder aan de afslag Vught staande houden. De man had bijna twee keer teveel gedronken en is overgebracht naar het bureau. Daar is hij, na verhoor, met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.

Veghel - Zaterdagmorgen omstreeks 02.40 uur is een 46-jarige man uit Vehel op de Hoogstraat aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Het rijgedrag van de man viel agenten op, omdat hij met piepende banden over de Markt reed. De man had meer dan twee keer teveel gedronken en is overgebracht naar het bureau. Daar is hij, na verhoor, met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.

Oss - Zaterdagmorgen omstreeks 02.50 uur is een 23-jarige Ossenaar op de Rooseveltstraat aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De beginnend bestuurder had ongeveer twee keer teveel gedronken en is overgebracht naar het bureau. Daar is hij, na verhoor, met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.

Beers - Zaterdagmorgen omstreeks 04.00 uur is een 21-jarige vrouw uit Haps op de Jan van Daalstraat aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De beginnend bestuurster had zoveel gedronken (400 ug/l), dat haar rijbewijs is ingevorderd. Ze is overgebracht naar het bureau en, na verhoor, met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.