Politie Brabant-Noord
Winkeldiefstal

's-Hertogenbosch, 05-09-2009

's-Hertogenbosch - Vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur zijn een 20-jarige vrouw uit Rotterdam en een 24-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Hooge Steenweg. De twee gingen er vandoor, toen de alarmpoortjes van de winkel afgingen. Agenten herkenden de twee meiden aan de hand van het signalement dat het winkelpersoneel doorgegeven had en konden de vrouwen aanhouden. De twee zijn overgebracht naar het bureau voor verhoor.

's-Hertogenbosch - Vrijdagmiddag omstreeks 16.00 uur zijn een 20-jarige en een 21-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Markt. De twee werden opgemerkt door het beveiligingspersoneel en overgedragen aan de politie. Zij hadden in vijf winkels in totaal voor 500 euro aan goederen weggenomen. De vrouwen zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

's-Hertogenbosch -Vrijdagmiddag omstreeks 17.30 uur is een 17-jarige vrouw uit Bulgarije aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Schapenmarkt. De dievegge werden opgemerkt door het beveiligingspersoneel en overgedragen aan de politie. De vrouw is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.