Politie Noord- en Oost Gelderland

Apeldoorn -  geluidsoverlast                              

De politie in Apeldoorn heeft vrijdagochtend 4 september een 41-jarige Apeldoorner in zijn woning aangehouden voor het blijven veroorzaken van geluidsoverlast.


De politie kreeg rond 10.30 uur voor de tweede keer de melding van geluidsoverlast aan de Van de Spiegelstraat. De veroorzaker was even daarvoor ook door de politie op zijn gedrag aangesproken. De 41-jarige Apeldoorner bleek zwaar onder invloed van alcohol en werd voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Apeldoorn -  man aangehouden                              

De politie heeft in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 september een 31-jarige Apeldoorner aangehouden voor het niet tonen van een identificatiebewijs.


De politie kreeg rond 02.30 uur de melding van een ruzie bij een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat. De 31-jarige Apeldoorner zou hierbij betrokken zijn geweest. De Apeldoorn weigerde echter zich te legitimeren en rende weg. Na een korte achtervolging kon de man alsnog door de politie worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Apeldoorn -  veroorzaker overlast aangehouden             

De politie in Apeldoorn heeft vrijdagavond een 32-jarige Apeldoorner aangehouden voor het veroorzaken van overlast op het Operaplein.


De politie kreeg rond 19.45 uur de melding dat de man overlast veroorzaakte bij het winkelcentrum. Politieagenten sommeerden de man hierop weg te gaan. Hij ging weg maar bleef tot drie keer toe terugkomen. Hierop is de man aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering. Hij is meegenomen naar het politiebureau en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.



---- --