Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 05-09-2009

Politie komt in actie na huiselijk geweld

ZEVENBERGSCHEN HOEK: De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 49-jarige inwoner van Zevenbergschen Hoek aangehouden. De man wordt verdacht van huiselijk geweld. Vrijdagavond mishandelde hij zijn 50-jarige vriendin. De verdachte is in verzekering gesteld en ingesloten.

Roosendaalse aangehouden na duw van trap

ROOSENDAAL: Vrijdagavond heeft de politie in haar woning in zuid Roosendaal een 37-jarige inwoonster van Roosendaal aangehouden. Bij een ruzie duwde zij vrijdagavond haar 32-jarige vriendin van de trap, die daardoor 13 treden naar beneden viel en gewond raakte aan haar hoofd. De Roosendaalse is ingesloten in een politiecel. Zij wordt verdacht van poging tot zware mishandeling.

Man aangehouden voor verstoring openbare orde

BERGEN OP ZOOM: In de nacht van vrijdag op zaterdag is aan de Grote Markt in Bergen op Zoom een 30-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Rond 01:30 uur werd de man de toegang tot een horecagelegenheid geweigerd, waarna hij met een terrasstoel probeerde een beveiligingsbeambte te slaan. Deze bracht hem naar de grond en waarschuwde de politie die hem geboeid heeft overgebracht naar het bureau. Hij bleek onder invloed van alcohol en vermoedelijk ook drugs te zijn.

Auteur: Henk Snepvangers