Politie Zeeland



Z-2872-2009 Rijden onder invloed, IJzendijke
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.25 uur is een 42-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Molenstraat in IJzendijke gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,4 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-2873-2009 Aanhouding na vernieling, Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag tussen 04.30 uur en 04.45 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Tooroplaan in Vlissingen.
Rond 04.30 uur werd de eigenaar van de auto, toen hij zijn voertuig parkeerde aan de Tooroplaan in Vlissingen, door een hem onbekende jongen uitgescholden.
De eigenaar van de auto liep hierop naar zijn woning en belde de politie. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er vernielingen waren gepleegd aan de auto.
In verband hiermee is de jongen, een 17-jarige Vlissinger, die de eigenaar van de auto uitschold aangehouden.

O-2874-2009 Rijden onder invloed, Goes
Zaterdagochtend rond 09.25 uur is een 57-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele, aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes gecotnroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 1 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat de vrouw niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De vrouw kreeg een rijverbod van 3 uur en omdat het niet de eerste keer was dat de vrouw zonder geldig rijbewijs en onder invloed van alcohol reed, is haar auto in beslag genomen.

W-2875-2009 Diefstal uit woning, Domburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 00.30 uur en 08.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Singel in Domburg.
Uit de woning zijn enkele tientallen euro's, computerapparatuur, fotoapparatuur, cd's en kleding met onbekende waarde weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-2876-2009 Rijden onder invloed, Walsoorden
Vrijdagavond rond 23.40 uru is een 19-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst, bij een alcoholcontrole aan de Eeckseweg in Walsoorden gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Ook bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Z-2877-2009 Aanhoudingen wegens baldadigheid, Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.20 uur zijn, aan de Prof. Zeemanstraat in Terneuzen drie mannen aangehouden wegens baldadigheid.
Agenten troffen de drie mannen (twee van 22 jaar en één van 21 jaar oud, allen uit de gemeente Terneuzen) aan de Prof. Zeemanstraat aan, na een melding dat er drie mannen met een verkeersbord door die straat zouden lopen.
In de bosjes waar de mannen bij stonden trof de politie een waarschuwingsbord, afkomstig van een nabij gelegen bouwput aan. Hierop zijn de mannen aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland