Open dag bij yoga4u Sneek


zaterdag 5 september open dag bij nieuw yogacentrum in Sneek

SNEEK, 20090821 -- Op zaterdag 5 september wordt de aftrap gegeven van een compleet nieuw yogacentrum in het hart van Friesland in Sneek. Het unieke aan dit centrum is dat je er door de week, dagelijks terecht kan voor je yoga of meditatieles.

In onze huidige maatschappij wordt er veel van ons verwacht, zowel op het werk als in de privesfeer. We staan bloot aan veel prikkels en indrukken en gunnen onszelf nauwelijks tijd voor rust. Dit kan op den duur leiden tot klachten. Yoga kan helpen de balans te herstellen en een evenwicht te vinden tussen spanning en ontspanning.


Initiatiefnemer Catharina van Bemmel heeft hard gewerkt aan de totstandkoming van dit centrum. Ze heeft een club docenten bij elkaar gebracht die stuk voor stuk zeer betrokken zijn en die allen een geheel eigen stijl hebben. Deze diversiteit staat garant voor een groot aanbod van lessen en workshops van kwalitatief hoog niveau.

Iedereen die wel eens een yogales gevolgd heeft weet hoe weldadig de uitwerking is. Echter om dagelijks zelf je oefeningen te volbrengen vergt nogal wat discipline. Daarom biedt yoga4u de mogelijkheid dagelijks lessen te volgen. Er worden diverse vormen van yoga aangeboden zodat iedereen wel een vorm kan vinden die aansluit bij zijn of haar temperament.

Op 5 september is het mogelijk gratis kennis te maken met diverse vormen van yoga en meditatie. Er zijn yoga lessen waar u geheel vrijblijvend aan deel kan nemen en de docenten zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u nu al meer weten neem dan contact op met yoga4u tel. 0515 55 88 88 of neem alvast een kijkje op de website www.yoga4u.nu en www.yogasneek.nl





Ingezonden persbericht