Bewust leven voor milieu ook aan jongeren besteed


Je ziet het in FlexM op GoedTV

NAALDWIJK, 20090828 -- Het programma Flex M, een 20-delige serie, is hét nieuw verfrissende jongerenprogramma op GoedTV over natuur, milieu en duurzame ontwikkeling. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: vrouwen in mannensport, hoe word ik een popster? spijbelen, jongeren in debat en vooral veel milieukwesties.

In aflevering 1 veel aandacht aan luchtvervuiling. De luchtkwaliteit in Rotterdam, is daar iets mis mee? Je ziet er namelijk niets van. Rotterdam is een van de meest vervuilde steden van de wereld. Per jaar sterven er ongeveer 800 mensen in Rotterdam aan de gevolgen van het inademen van vervuilde lucht. Dat zijn schokkende cijfers, de vraag is: wat zijn de oorzaken van vervuilde lucht en wat kunnen we zelf doen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Het antwoord krijg je in Flex M. Naast luchtvervuiling wordt er ook aandacht besteed aan scheepvaart, autovrije zondagen, vervoer en politiek.

Flex M is vanaf 5 september iedere zaterdag te zien om 22:00 uur op GoedTV.

FlexM wordt na de uitzending op diverse momenten herhaald tot de nieuwe wekelijkse uitzending. Kijk voor uitzendtijden op www.GoedTVGids.nl. Het programma is na uitzending ook terug te zien op www.GoedTVGemist.nl. Verder is GoedTV ook via GoedWebTV online te zien op www.goed.tv.

Iedere uitgezonden aflevering van Flex M wordt na de uitzending op diverse momenten herhaald. Kijk voor uitzendtijden op www.GoedTVGids.nl. Het programma is na uitzending ook terug te zien op www.GoedTVGemist.nl. Verder is GoedTV ook online te vinden via www.goed.tv.

FlexM maakt onderdeel uit van de najaarscampagne van GoedTV. Naast deze serie gaat GoedTV in het najaar nog meer programma's uitzenden zoals Return to Sender, Warzone, Aanpakken & Wegwezen, GoedBewust, GoedBelicht en zijn er vele prachtige indringende documentaires te zien tijdens de Woensdag Documentaireavond.

EINDE BERICHT





Ingezonden persbericht