Gemeente Bodegraven

Energiemarkt op 5 september 2009

Op 5 september bent u van harte welkom in het Evertshuis in Bodegraven. Die dag staat het Evertshuis in het teken van duurzame energie. Verschillende organisaties die zich op welke manier dan ook bezig houden met duurzame energie presenteren zich op de Energiemarkt. U kunt zich laten informeren over subsidies, groene energie en alle mogelijkheden die er zijn om te besparen op energie.

Ook de gemeenten Bodegraven en Reeuwijk gaan energie besparen en worden duurzaam. Hierbij is niet alleen beleid nodig, maar ook daadkracht. Er wordt een groot aantal projecten uitgewerkt, met het doel om minder CO2 uit te stoten. Om dit te bereiken, hebben wij ook ú, als inwoner en bedrijf, nodig. Wanneer u weet wat er mogelijk is en hoe eenvoudig sommige besparingsmogelijkheden zijn, wordt energie besparen vanzelf een spannende en leuke uitdaging.

Uw bedrijf op de Energiemarkt? De gemeenten Reeuwijk en Bodegraven hebben verschillende bedrijven en organisaties gevraagd om op de Energiemarkt te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Heeft u een onderneming in duurzame producten of houdt uw bedrijf zich bezig met energiebesparing en wilt u dit graag op de Energiemarkt laten zien? Neem dan contact op met mevrouw E. van den Bor, tel. 06 291 733 41 of mail naar e.bor@reeuwijk.nl.

naar veiligheidsmonitor

naar de voorjaarsnota