Gemeente Geldermalsen

Welkom op vrijwilligersevenement Compliment

Heeft u 5 september al in uw agenda staan. Van 11.00-16.00 uur is dan het vrijwilligersevenement Compliment met zeer veel activiteiten voor jong en oud. Zoals een optreden van de van X-factor bekende Rev 'n Ros Heeft u zaterdag 5 september van 11.00 - 16.00 uur al in uw agenda staan? Die dag presenteert het verenigingsleven van alle 11 dorpen uit de gemeente Geldermalsen zich aan u. Op de markt in Geldermalsen vindt dan het vrijwilligersevenement Compliment plaats. We zetten op een rijtje wat u kunt verwachten als bezoeker van het vrij gratis evenement.

Jeugdattractie
Speciaal voor de jeugd hebben we een prachtige draaimolen voor de allerkleinsten en een flippercompetitie voor de oudere jeugd. Verenigingen die actief zijn voor jongeren bieden diverse activiteiten voor de jeugd.

Foto pluim met foto-fun
Een wervelend fotoshoot team is de hele dag paraat om vrijwilligers als ware sterren op de foto te zetten. Ze gaan zich verbazen over het resultaat. Ook bezoekers van het evenement maken kans op een fotoshoot.

De ster van Geldermalsen
De verenigingen laten zich zien en horen op een speciaal podium. U kunt een goed beeld krijgen van wat alle verenigingen zoal doen en organiseren. U kunt denken aan de beste penaltyschieters, een muziekoptreden, turndemonstratie, toneelvoorstelling enzovoort.

Vrijwilligersmarkt en vraag- en aanbodplein
Op de markt presenteren de vrijwilligersorganisaties zichzelf.

U zoekt en vindt!
Er zijn 11 Dorpen, oftewel heel Geldermalsen. Laat weten wat u nog nodig heeft. Grote kans dat u het 5 september vindt. Zo niet, dan nemen we uw vragen mee naar de website van het Vrijwilligers-steunpunt of van de gemeente Geldermalsen en zoeken we verder voor u. Dus heeft u vrijwilligers nodig, zoekt u specifieke kennis of ondersteuning, of zoekt u bepaalde materialen? Op het vraag- en aanbodplein maakt u heel gemakkelijk bekend.

Verwenarrangementen
Wij bieden diverse leuke activiteiten aan waar uw vrijwilligers gratis gebruik van kunnen maken. Ook weer bedoeld om onze complimenten aan alle vrijwilligers over te brengen. Je kunt denken aan een stoelmassage, sneltekenaars, of bijvoorbeeld aan een leuke karikatuur gemaakt door een sneltekenaar.

Topperspicknick
U heeft ze vast! Vrijwilligers die er altijd zijn. Vrijwilligers die hun spaarzame vrije tijd aan uw organisatie besteden. Vrijwilligers die de meest vervelende maar wel noodzakelijke klussen klaren. Of vrijwilligers die altijd net dat idee hebben, waardoor uw club vooruit komt. Kortom de toppers van het vrijwilligersleven. Wij bieden u de mogelijkheid om uw meest bijzondere vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten met een verrassende picknick. Het enige wat u hoeft te doen is de toppers bij ons aanmelden. Maximaal tien omdat we het natuurlijk exclusief willen houden.

---

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258