Gemeente Voerendaal

31/7/2009 Eerste Grand Prix du Lucullus

Wilt u met uw auto een mooie tour maken langs de prachtigste plekjes rond het Voerendaalse, schrijf u dan snel in!

Zaterdag 5 en zondag 6 september gaat de eerste Grand Prix du Lucullus van start.

Na om 12.00u een kopje koffie of thee met een heerlijke vlaai genuttigd te hebben vertrekken de eerste teams aan een oriëntatie/puzzel rit door het Voerendaalse landschap (tussen door staat u nog een verrassing te wachten). Rond 17.00 uur wordt u terug verwacht bij Restaurant Lucullus waar u gaat genieten van een heerlijk 6 gangen walking diner inclusief dranken en ter afsluiting een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte pralines. Tijdens de avond waar niet alleen de prijswinnaars bekend worden gemaakt wordt er in samenwerking met Kiwanis Valkenburg aan de Geul ook, een veiling gehouden ter baten van Stichting Doe een Wens. Alle kinderen hebben hartenwensen. Iets waar ze van dromen, waar ze naar uitkijken. Ook kinderen die een onzekere toekomst hebben; kinderen met een levensbedreigende ziekte. Even kunnen ze alles vergeten. Onbezorgd en blij zijn... iets heel speciaals beleven. Daarvoor zorgt Doe een Wens Stichting Nederland. Kijk op http://www.doeeenwens.nl.

De prijswinnaars worden onderverdeeld in de volgende categorieën: team naam, kilometerstanden, pech onderweg, behendigheidstest en vragenlijst.

De hamer van de veiling is op zaterdag in handen van dhr. Sprokkel, de burgemeester
van Voerendaal en op zondag
Onder de hamer gaat onder andere:

- 2 overnachtingen in Dolche München inclusief ontbijt en diner ter waarde van 780,- euro

- gesigneerd t-shirt van Bert van Marwijk

- wijnen van Vojacek

- Gulpener bierpakketten

- ingedekte tafel

- stadsfiets van Proteam

- bloemen van bloemisterij Maks


- en nog veel meer

Prijs per persoon is 67,50 euro voor het gehele programma. U kunt zich inschrijven door middel van het inschrijfformulier. De inschrijving is reeds van start gegaan, aangezien er maximaal 25 teams per dag kunnen inschrijven, is het verstandig om tijdig te reageren. De sluitings datum van inschrijving is 21 augustus 2009. Deelname wordt in volgorde van binnenkomst behandeld. In de bijlage vindt u het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement.

Wij verheugen ons op uw deelname!