NCRV

SnoTime!

Diana Sno nieuwe presentator NCRV Radio 2

Zaterdag 5 september

06.00 uur, Radio 2

Nieuw programma SnoTime! elke zaterdag- en zondagochtend

Diana Sno (38) wordt vanaf 5 september presentator van het nieuwe NCRV Radio 2-programma SnoTime!, dat wordt uitgezonden op de zaterdag- en zondagmorgen (van 6 tot 9 uur). SnoTime! komt op de plek van het NCRV-programma Plaza.

Diana Sno: âHeel spannend om in het weekend op Radio 2 presentator te worden van een gloednieuw programma. Ik ga er samen met de luisteraars iets moois van makenâ.

Marcel Ermers, eindredacteur Radio 2: âDiana is een enthousiaste en creatieve programmamaker, die straks op een prettige én pittige manier haar luisteraars het weekend in stuurtâ.

Diana Sno was de afgelopen jaren werkzaam bij verschillende radio- en televisieprogrammaâs, zowel voor als achter de schermen. Momenteel is ze werkzaam als redacteur van het succesvolle NCRV-programma Cappuccino.

SnoTime! wordt uitgezonden op de plek van Plaza. Dit programma, dat ruim 15 jaar op Radio 2 te horen is, werd in het verleden gepresenteerd door onder anderen Karin de Groot, Henk Mouwe, Klaas Drupsteen en Harjo Thijs. Eerder dit jaar organiseerde Plaza De verkiezing van de mooiste kerk van Nederland, waarbij de basiliek van Hulst tot de mooiste van ons land werd verkozen.