Ingezonden persbericht


RESTAURANT POSTHOORN

LA CUCINA MUSICALE

Monnickendam, 21 augustus 2009

Persbericht

DINEREN IN POSTHOORN MET VIP PLAATSEN VOOR DE OPERANACHT

Muzikale en culinaire passie worden samengevoegd op 5 september a.s. Het met een Michelin Ster bekroonde Restaurant Posthoorn verzorgt, In samenwerking met openlucht operaconcert "La Cucina Musicale", een spetterende avond uit. Speciaal voor deze avond kookt Chef-kok Rogier van Dam een vijf gangen Operamenu welke gecombineerd wordt met speciale VIP kaarten voor de operanacht.

Programma 5 september 2009

Het programma start om 17:00 met een aperitief en vijf gangen diner in Restaurant Posthoorn. Om 20:00 uur worden de gasten begeleidt naar de VIP plaatsen van de openlucht operaconcert "La Cucina Musicale". Het muzikale programma bestaat uit een compilatie van de mooiste aria's uit vele bekende opera's, waaronder het beroemde duet uit De Parelvissers van Bizet en het Slavenkoor uit Nabucco van de Italiaan Giuseppe Verdi.

Algemene leiding Peter Biloen

Culinaire invulling Chef-kok Rogier van Dam Wijnen Sommelier Edwin van Egmond Gastheer Marc Boeljon

Muzikale presentator Marc Klein Essink Solisten Henk Vonk, Nanco de Vries, Nathalie Denijft, Sandra Lakerveld en Wiebke Göetjes
Orkest Amsterdam Symponhy Orkest Con Brio Amsterdams Operakoor en Monnickendams Operakoor

Kaarten
Prijs 79,- per persoon voor aperitief, vijf gangen diner en VIP plaatsen Operaconcert La Cucina Musicale. Wij hebben slechts 50 kaarten beschikbaar en raden u aan - om teleurstelling te voorkomen ­ uw kaarten tijdig te bestellen bij Restaurant Posthoorn, telefoonnummer 0299 654 598 of per Email info@posthoorn.eu. Meer informatie over dit openluchtconcert vindt u ook op www.cultuurnachtwacht.nl .

Operanacht in Waterland
Een onwaarschijnlijk mooie locatie voor een evenement dat in Waterland zijn weerga niet kent: een podium van 150 vierkante meter gebouwd in en over onze oude haven, verschillende internationale bekende solisten, een zestig man sterk orkest en het Amsterdams en Monnickendams Operakoor. Ingrediënten die samen zullen smelten tot een onvergetelijke avond. De opera wordt georganiseerd door de Stichting CultuurNachtWaterland, maar zou zonder inzet van verschillende sponsoren zoals Boretti, Leguit & Roos, Van Geemen, niet mogelijk zijn.

Restaurant Posthoorn
Gevestigd in een Rijksmonumentaal pand bevindt restaurant Posthoorn zich In het idyllische Zuiderzeestadje Monnickendam. Een oase van rust op een steenworp afstand van het drukke Amsterdam. Het restaurant is onderdeel van het kleinschalige hotel Posthoorn en bezit vijf luxe themasuites. Iedere suite kenmerkt zich door warmte, geborgenheid en een hoog verblijfscomfort. Het restaurant met een Fransmediterrane keuken is vernieuwend in een klassieke omgeving. Door Guide Michelin in 2008 beloond met een Michelin Ster en sinds 2005 de culinaire hotspot van Noord-Holland.

Einde Persbericht