Ingezonden persbericht


Amsterdam, 31 augustus 2009
LAATSTE 500 TICKETS WOOFERLAND IN DE VOORVERKOOP

Op zaterdag 05 september is het eindelijk zover. Na maandenlange voorbereidingen strijkt de zesde editie van Wooferland neer op het vertrouwde festivalterrein Houtrak in Spaarnwoude. Inmiddels is Wooferland uitgegroeid tot een hoogstaand festival met meerdere podia; maar dat zijn 'knusheid' altijd heeft behouden. Ook dit jaar is het evenement weer te beleven tussen 11.00 en 23.00 uur en zijn kinderen welkom.

Het programma van diverse nostalgische muziekhelden kent een grote aantrekkingskracht op de festivalvlinders. Vergeleken met voorgaande jaren loopt de kaartverkoop wederom beter, nog nooit waren er vóór het festival zoveel kaarten verkocht. Om teleurstellingen te voorkomen deelt de organisatie daarom mee dat de laatste 500 kaarten afgelopen week in de verkoop zijn gegaan. Mocht je nog twijfelen of je naar Wooferland gaat dan is dit toch wel het moment de knoop door te hakken en tickets te halen. Als de tickets in de voorverkoop op zijn houdt de organisatie nog slechts 150 kaarten achter de hand voor verkoop aan de deur. (Deze kaarten zijn niet te bespreken of reserveren.)

Wooferland resume:
Wooferland heeft drie podia: Mainstage, Energy Stage en Old School Stage, die een programmering bieden van louter house/dance classics van 1988 tot halverwege de jaren '90. Met onder andere: Per, Miss Djax, Billy Nasty, Isis, Jean, Fierce Ruling Diva en Bart Skils. Voor een dagje Wooferland zijn kinderen ook van harte welkom! De speciale 'Kids Area' biedt entertainment waarbij de kinderen zich geen moment kunnen vervelen. Zoals onder andere schminken, sieraden en buttons maken, streetdance workshops, oud Hollandse spelen, Wooferland Speurtocht, Kids Disco, springkussens, knutselen, kleuren en een echte authentieke zweefmolen!

Wooferland is hèt festival dat geschikt is voor jong en oud, met tal van bijzondere acts en een heerlijk knusse sfeer. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen: Kaartjes zijn ¤ 27,50 in de VVK (ex.fee) en ¤ 35,00 euro ro aan de deur. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassenen GRATIS naar binnen. Zonder begeleiding is de minimum leeftijd 18 jaar.

Wooferland
Zaterdag 5 september 2009
Recreatiegebied Houtrak, Spaarnwoude
11.00 tot 23.00 uur
www.wooferland.nl / http://wooferland.hyves.nl

//////EINDE PERSBERICHT//////




Ingezonden persbericht