Ingezonden persbericht


'MY CITY_MY LIFE'

ABBA'S BJÖRN LEIDT KIJKERS ROND IN STOCKHOLM

Björn Ulvaeus, een van de vier leden van de legendarische band ABBA, is zonder twijfel een van de meest succesvolle popartiesten aller tijden. Het is inmiddels meer dan 20 jaar geleden dat ABBA uit elkaar ging, maar hun muziek - waaronder de hits "Dancing Queen" en "Waterloo" - weerklinkt nog overal ter wereld.

Sindsdien is Björn betrokken geweest bij talloze muzikale projecten - waaronder als co-producent voor de hitmusical "Mamma Mia!" en verscheidene andere musicals zoals "Chess".

In 'My City_My Life' van deze maand neemt de poplegende ons mee op een reis door Stockholm. We zien de Zweedse hoofdstad door de ogen van Björn - van het pittoreske oude gedeelte Gamla Stan en de Ostermalmshallen (voedselmarkt), tot het meest bezochte museum van Scandinavië, Vasa.

Terwijl we Stockholm verkennen vertelt Björn over de vibrerende atmosfeer in de stad en laat hij ons de studio zien waar de eerste ABBA-plaat werd opgenomen. Gaandeweg onze trip ontdekken we Stockholm's bijzondere buurten, prachtige vaarwateren, typische bars en culturele verscheidenheid.

'My City, My Life' met Björn Ulvaeus duurt 15 minuten en wordt uitgezonden op:

Zaterdag 5 september om 10.30 uur en 19.00 uur

Zondag 6 september om 16.30 uur.

Zie ook: www.cnn.com/mycitymylife


---

Noot voor de redactie (