TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 02-09-2009

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 5 september
Radio 2 - 16.00 uur

EEN UUR LANG VANVELZEN IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 5 september ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ een uur lang VanVelzen. De band heeft een platina debuutalbum, zes succesvolle singles, vier schitterende awards en duizenden uitzinnige fans in Nederland en daarbuiten. Vanaf de release van de hit 'Baby Get Higher' eind 2006 verovert hij muzikale harten. In mei verscheen het eerste deel van het nieuwe dubbelalbum, het stevig klinkende 'Take Me In' en vrijdag 4 september verschijnt het rustigere 'Hear Me Out'.

Verder optredens van:

Gare du Nord. In mei verscheen het nieuwe album 'Love For Lunch'. Dit nieuwe en inmiddels vijfde album is de opvolger van het met multi platinum bekroonde 'Sex 'n'Jazz' (2007) dat met hits als Marvin & Miles en Beautiful Day de brede doorbraak voor de band betekende.

Colleen. 'Postcards from Atlantis' is het nieuwe en tweede album van de, in Hoorn woonachtige, singer/songwriter Colleen. Bij haar debuut-cd 'Chameleon' werd zij al geprezen om haar bijzondere stemgeluid en benadering van liedjes. De vergelijking met Tori Amos is ook al vele malen gemaakt.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl