Afdeling Communicatie TROS/AVRO
Hilversum, 03-09-2009

Televisie
EÉNVANDAAG
Uitzending zaterdag 5 september
Nederland 1 - 18.15 uur

DE WEEK VAN... ANDRÉ RIEU

EENVANDAAG begint aanstaande zaterdag, 5 september, weer met de vaste rubriek 'De week van...'. Deze week staat violist/orkestleider André Rieu centraal. EENVANDAAG volgde André Rieu de afgelopen week bij zijn voorbereidingen voor zijn concerten in de Amsterdam ArenA.

Maar wat doet de best verkopende mannelijke artiest ter wereld als hij niet op het podium staat of in zijn studio repeteert? En waarom is André van Duin bij hem in Maastricht op bezoek? Ook bij die momenten is EENVANDAAG aanwezig. Een zeer verrassende week van André Rieu.

Wat drijft deze man die met een levensgroot paleis de wereld rondtrekt, serieuze plannen heeft op de Noordpool een concert te geven en tussendoor ook nog tijd vindt een rol te spelen in de TROS-serie 'Flikken Maastricht'?

Eerder dit jaar tourde hij nog drie maanden door de VS en Canada en later dit jaar zit hij weer in Australië en Nieuw-Zeeland. Dit weekend staat hij met zestig schaatsers van Holiday on Ice in een levensechte kopie van het Weense Schönbrunn Paleis in de Amsterdam ArenA.

Kijk voor meer informatie op: www.eenvandaag.nl