Ingezonden persbericht


(persbericht)

Tweede druk corsoboek 'Het geheim van Zundert' verkrijgbaar

Zundert - Het uitverkochte corsoboek 'Het geheim van Zundert' is vanaf komende week weer verkrijgbaar. De eerste druk was binnen acht dagen uitverkocht. Nog op de valreep voor het corso is nu de tweede druk verkrijgbaar. Op een extra stofomslag na is deze identiek aan de eerste druk.

'Het geheim van Zundert' was een project om met een groep van vijfentwintig fotografen, redacteuren en tekstschrijvers het verloop van precies één corsojaar vast te leggen in woord en beeld. Het leverde een document op van ruim vierhonderd pagina's corsopassie. De tweeduizend exemplaren van de eerste druk van het boek, dat in juni van dit jaar verscheen, waren binnen acht dagen uitverkocht.

Natuurlijk willen we tijdens het corso van dit jaar, op 6 en 7 september, ook het corsopubliek de gelegenheid bieden om het boek aan te schaffen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de tweede druk (opnieuw 2000 exemplaren) nog voor het corso beschikbaar is.

De tweede druk is, behoudens correctie van enkele fouten, identiek aan de eerste druk. Wel hebben we de tweede druk uitgevoerd met een zogenaamde stofomslag, een afneembare, extra omslag.

De stofomslag van de tweede druk van 'Het geheim van Zundert'. Behoudens de stomomslag en enige correcties is het boek ongewijzigd. Het is een foto van de tent van buurtschap Wernhout in de vroege corsozondagochtend. De fotograaf is Mark Maas.

Het boek is vanaf dinsdag 3 september verkrijgbaar aan de corsobalie van Cultuurcentrum Zundert, Molenstraat 5, en kost ¤ 29,95. De corsobalie is geopend tot het corso op zaterdag van 11.00 - 15.00 uur en doordeweeks van 13.00 - 17.00 uur. Ook is het boek te bestellen via de website www.bloemencorsozundert.nl/hetboek of door een e-mail te sturen naar hetboek@bloemencorsozundert.nl.

Tijdens de corsodagen op zondag 6 en maandag 7 september is het boek ook te koop, bij diverse omroeppunten tijdens de stoet en op het tentoonstellingsterrein tijdens het gehele corso.

Bloemencorso Zundert is een pracht van een evenement en wordt gedragen door louter vrijwilligers. Het vindt steeds plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/
www.corsokoorts.nl/

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht