Ingezonden persbericht


13 augustus 2008

Persbericht

Frank Ouweneel verzorgt

Bijbelstudies in Zelhem

Van maandag 7 tot en met donderdag 10 september geeft Frank Ouweneel dagelijks Bijbelstudies over het thema 'Licht van de Bijbel over conflictsituaties' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Gedurende vijf Bijbelstudies ondersteund door een beamer gaan deelnemers praten over het oplossen van conflicten in christelijke kerken en gemeenschappen. Ouweneel gelooft dat dit heel anders zou moeten verlopen dan niet-christenen gewend zijn en staat de sleutel voor het beëindigen van verwijdering van gelovigen in het Woord van God. Tijdens de studies behandelt u samen met Ouweneel enkele schriftgedeelten waar over relatieproblematiek wordt gesproken. Ouweneel geeft veel ruimte voor vragen en besprekingen.

Frank Ouweneel (57) is fulltime Bijbelprediker en Bijbelleraar. Hij is een gepassioneerd spreker die bekend is om zijn gedegen en duidelijke Bijbelstudies die vaak worden ondersteund door een professionele PowerPointpresentatie.

Ouweneels eerste Bijbelstudie is op maandag 7 september om 10.00 uur. Op dinsdag 8 september geeft hij twee keer een Bijbelstudie om 10.00 uur en om 20.00 uur. Dit geldt ook voor donderdag 10 september. Woensdag 9 september geeft hij ook een Bijbelstudie om 10.00 uur.

Meer informatie over deze week staat op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.