Politie Zeeland


---


W-2904-2009 Te hoog beladen
Vanmorgen rond 10.00 uur is een vrachtwagen, die te hoog beladen was, tegen een overhangend deel van een verkeerspaal op de kruising Gerbrandystraat / Sloeweg in Vlissingen gereden.
De 55-jarige chauffeur uit de gemeente Borsele raakte niet gewond.

Z-2905-2009 Overtreding huisverbod
Vanmorgen is een 28-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen in zijn woning aangehouden.
De man had het huisverbod overtreden.

Z-2906-2009 Rijbewijs van hardrijder ingevorderd, Terneuzen
Maandag omstreeks 15.00 uur werd op de Westkade in Terneuzen het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarige automobilist uit Aalter (B), omdat hij veel te hard reed.
De man reed met een, gecorrigeerde, snelheid van 139 km/h, terwijl hier een maximumsnelheid van 80 km/h is toegestaan.

O-2907-2009 Bedrijfsongeval, Goes
Op het Jim Morrisonpad in Goes vond maandag om 14.15 uur een bedrijfsongeval plaats.
Een kraan, bestuurd door een 28-jarige man uit Kruisland was daar over een 29-jarige man uit Nispen gereden. De twee waren daar bezig om met de kraan een aantal zware stalen damwanden te verplaatsen. De 29-jarige man was bezig naast de kraan. Waarschijnlijk werd hij door een wiel van de kraan gegrepen, waarna de kraan over zijn heup / buik reed. De man is met een heli naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De kraanmachinist werd aangehouden, maar nadat hij een verklaring had afgelegd werd hij weer in vrijheid gesteld. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Z-2908-2009 Vrouw overleden na val van talud, Sluis
Maandagavond rond 20.00 uur is in een ziekenhuis in Brugge een 66-jarige vrouw uit Knokke-Heist overleden, nadat zij 's middags om 16.35 uur op het Jaagpad in Sluis van een talud gereden was.
De vrouw maakte deel uit van een groep fietsers (26 personen) die vanaf Sluis over de Parmabrug in de richting van het Jaagpad reden. Over de brug volgt een scherpe bocht naar links het fietspad op, wat aansluiting geeft op het lager gelegen Jaagpad. De 66-jarige vrouw nam de bocht te ruim en reed het talud af. Ze viel twee meter naar beneden en kwam op haar achterhoofd terecht. Twee ambulances en de MUG kwamen ter plaatse. De vrouw is zwaargewond naar een ziekenhuis in Brugge gebracht waar zij omstreeks 20.00 uur is overleden.

---- --