Saxion Hogescholen
BR>

di 08 september 2009

Saxionstudenten lunchen met bedrijfsleven


Tweedejaars studenten van de opleidingen Commerciële Economie en International Business & Management Studies van Saxion nemen wekelijks deel aan businesslunches. Hierbij geven (voormalige) directieleden van diverse bedrijven, uit met name de Stedendriehoek, de studenten een kijkje in hun keuken.

De business man/woman geeft daarbij een presentatie over het (eigen) bedrijf, de mogelijkheden voor de studenten en laat de studenten kennismaken met de ongeschreven gedragsregels/etiquette in het bedrijfsleven.

Door deze lunches, die onderdeel uitmaken van de module persoonlijke effectiviteit, krijgen de studenten meer inzicht in het beroepenveld en ze leren welke competenties vanuit het bedrijfsleven van hen verwacht worden. Daarnaast kunnen de lunches gebruikt worden om contacten te leggen ten behoeve van een geschikte stageplaats.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

U kunt contact opnemen met de heer drs. R. van den Driesche, docent communicatie/externe relaties Saxion, tel. 0570 - 603 355, e-mail r.vandendriesche@saxion.nl, of Debby van de Haar, tel. 0570 - 603 173.