Gemeente Borsele

Melding Wet milieubeheer

(verandering inrichting art. 8.19) Finlandweg 1, Nieuwdorp

Â

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat op 4 augustus 2009 een melding is ontvangen. Deze melding heeft betrekking op twee reeds gerealiseerde kantoorunits, tien reeds gerealiseerde garageboxen en op het bijplaatsen van twee kantoorunits, een en ander ten behoeve van de verkeershandhaving bij de inrichting aan de Finlandweg 1 in Nieuwdorp.

Â

Het college van burgemeester en wethouders heeft verklaard te kunnen instemmen met de gemelde veranderingen en geen aanleiding te zien om de milieuvergunning te wijzigen. Dit is aan het bedrijf bekendgemaakt op 2 september 2009.

Â

De veranderingen leiden niet tot een andere inrichting of tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan die de inrichting ingevolge de milieuvergunning, inclusief beperkingen en voorschriften, mag veroorzaken.

Â

Inzage

U kunt de verklaring en de overige van belang zijnde stukken tot en met 14 oktober 2009 inzien in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Â

Bezwaar/beroep

Tegen deze verklaring kunnen belanghebbenden tot en met 14 oktober 2009 een schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van de verklaring niet op. Meer informatie over het indienen van een bezwaarschrift vindt u in de gemeentegids van 2009-2010 (pagina 37 en 38) en op www.borsele.nl/bezwaarschrift. De brochure bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid is op verzoek verkrijgbaar bij de gemeente Borsele, tel. nr. (0113) 238383. Indien u dit wenst te bereiken kunt u op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. De verklaring wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Â

Heinkenszand, 3 september 2009