Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Warnsveld - scooterrijder gewond na aanrijding            |

Een 16-jarige scooterrijder uit Vorden raakte gewond bij een aanrijding met een personenauto. Dit gebeurde op maandagochtend 7 september op de kruising


Dennendijk-Blekdijk-Looer Enkweg in Warnsveld.


De hulpdiensten kregen omstreeks 08:00 uur de melding van het ongeval. De 16-jarige jongen reed op de Blekdijk. Hij verleende op de kruising Dennendijk-Blekdijk-Looer Enkweg geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 37-jarige automobilist uit Vorden. Een aanrijding was het gevolg. De jongen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de brommer als de personenauto moesten worden afgesleept. De verkeersongevallendienst deed onderzoek naar het ongeval.

|     |Lochem - woningbrand                                      |

Er woedde op maandagochtend 7 september een brand in een woning aan de Molenbelt in Lochem. Een schilder die aan het werk was bij de woning ontdekte de brand en alarmeerde de brandweer. Men vermoedt dat kortsluiting in de meterkast de oorzaak van de brand is geweest.


De hulpdiensten kregen omstreeks 10:20 uur de melding van de brand. Een was de buitenkant van het huis aan het schilderen toen hij de brand in de woning ontdekte. Hij alarmeerde direct de brandweer die snel ter plaatse was en de brand met behulp van een tweede blusvoertuig en een ladderwagen onder controle kreeg. Wegens een gaslek, is de woning en de omgeving afgezet. Het energiebedrijf heeft de gastoevoer kunnen sluiten. De bewoners waren op het moment van het uitbreken van de brand niet thuis en werden door de politie geïnformeerd. Er is een vermoeden dat de brand is ontstaan door kortsluiting in de meterkast.

|     |Lochem - man zwaar gewond na val met fiets                |

Een 44-jarige man uit Lochem raakte zwaar gewond toen hij met zijn fiets ten val kwam. Dit gebeurde op maandagavond 7 september op het fietspad van de Larenseweg ter hoogte van de kruising met de Eekmolenweg in Lochem.


De hulpdiensten kregen omstreeks 23:15 uur de melding van het ongeval. De man had de Larense Kermis in de gemeente Lochem bezocht en was op de fiets op weg naar huis. Door onbekende oorzaak is hij tegen een rood/wit reflecterende verkeersgeleidingspaaltje gereden. De man werd buiten kennis en liggend op het fietspad aangetroffen door een toevallige voorbijganger die direct de hulpdiensten alarmeerde. De fietser liep als gevolg van zijn val ernstig hersenletsel op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De politie heeft een sporenonderzoek ter plaatse ingesteld.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --