Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem - auto vernield                                |

Een personenauto die geparkeerd stond aan de Stokhorsterweg in Doetinchem is totaal vernield. Dit gebeurde tussen vrijdag 18:00 uur en maandag 7 september 08:30 uur.


De politie kreeg de melding van de vernieling omstreeks 08:30 uur op maandag 7 september. De eigenaar, een 41-jarige man uit Rotterdam, trof die ochtend zijn auto zwaar beschadigd en compleet vernield aan. De ruiten waren aan de voorzijde en beide zijkanten ingeslagen, beide spiegels waren eraf gehaald, diverse krassen en andere lakschade was aan de buitenkant van de auto aangebracht, het dashboard was vernield, hendels waren afgebroken en de versnellingspook was compleet uit zijn voegen gerukt. Van de dader(s) ontbreekt elke spoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mensen die iets gehoord of gezien hebben betreffende de vernieling, te bellen met 0900- 8844.

|     |Aalten - Auto's bekrast                                   |

Tussen maandag 31 augustus en donderdag 3 september zijn in de Saksenstraat in Aalten twee auto's bekrast.


De eigenaren van de auto's waren in deze periode afwezig. Ondertussen zijn beide voertuigen bekrast door onbekenden. Één van de auto's is in maart in dezelfde straat ook al doelwit geweest van een bekrassing. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de bekraste auto's te bellen met 0900-8844.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(

---- --