Hollandse Markten nog groener


Overzichtelijke verzamelpagina biologische markten

RIJNSBURG, 20090910 -- De populaire marktenwebsite HollandseMarkten met 2,5 miljoen bezoekers besteedt deze maand aandacht aan de Week van de Smaak en aan de Groene Maand september, met als speerpunt alle biologische markten op een rijtje.

HollandseMarkten staat in september helemaal in het teken van de biologische markten of boerenstreekmarkten. Biologische markten zijn er al een tijd, maar nog niemand zette deze bij elkaar.

Reizende biologische markt

Biologisch is hot, smaakvoller, de vraag naar producten wordt steeds groter. Er is zelfs een complete reizende biologische markt die op bestelling overal in het land neerstrijkt met een aantal kramen. Zo kunnen gemeenten testen of er onder de inwoners belangstelling is voor een permanente biologische markt.

Nog meer markten
Natuurlijk zijn er ook veel andere markten te vinden op Hollandse Markten. Zo zijn de najaarsmarkten of rommelmarkten veelvuldig te vinden, na de zomer komt de opruimwoede. Ook de Kerstmarktenpagina groeit met de dag. Dit jaar zal een record aantal markten op de website verschijnen. Neem ook eens een kijke op www.hollandsemarkten.nl.