Gemeente Roermond

Informatiebijeenkomst Werk een nieuwe start

Donderdag 10 september a.s. vindt van 13.00 tot 14.30 uur in het Aureoolgebouw, Looskade 2 te Roermond (voormalig CWI-gebouw) de voorlichtingsbijeenkomst Werk een nieuwe start plaats. Tijdens deze bijeenkomst zijn werkzoekenden uit Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal en Echt-Susteren, die geen uitkering hebben en op zoek zijn naar een baan, van harte welkom. Zij worden door de Gemeente Roermond en het Werkbedrijf van UWV (beiden werken samen in dit speciale project) uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die de beide instanties ter beschikking staan om hen te ondersteunen in het vinden van een baan. ESF is medefinancier van dit project.

Na deze bijeenkomst bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek waarin een plan van aanpak wordt gemaakt. Dit kan bestaan uit het selecteren van passende vacatures, sollicitatieondersteuning, persoonlijk onderzoek naar competenties en vaardigheden, een korte beroepsgerichte training etc. Belangstellenden voor deze voorlichtingsbijeenkomst kunnen zich aanmelden bij mevrouw Ineke Theelen: (0475) 388262. Dit kan ook per mail: nug@roermond.nl.

Op de website www.werk.nl is meer informatie over de dienstverlening van het Werkbedrijf van UWV te vinden en op www.socialezaken.roermond.nl kan men onder de kop 'Re-integratie / werk' meer lezen over hulp bij het zoeken naar een baan. Voor meer informatie kunt u ook bellen. Neemt u gerust contact op met mevrouw Ineke Theelen van de afdeling Sociale Zaken of met mevrouw Carmen Hupperetz van het UWV/Werkbedrijf: (0475) 786 515.

Eerste publicatiedatum: 25-08-2009 Bijgewerkt: 25-08-2009