Inkopers kiezen voor Google Apps en Google Search Appliance

10/09/2009 09:11

G-company B.V.

De Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI) kiest voor Google Apps en Google Search Appliance. De NEVI wilde makkelijker kennis delen en samenwerken. Informatie was op veel verschillende plekken opgeslagen en mensen wisten niet van elkaar waar ze mee bezig waren. NEVI was opzoek naar een nieuwe werkplek, maar natuurlijk zijn inkopers ook altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteit.

Marcel Bon, manager Marketing en Communicatie bij Nevi en opdrachtgever en eigenaar van het project 'Het nieuwe werken': 'Wij wilden een nieuwe manier van werken, waarbij kennisdeling en het beter intern communiceren voorop stond. g-company is een innovatief bedrijf met breed inzetbare innovatieve producten dat boven op nieuwe ontwikkelingen zit. Zij hebben met ons mee gedacht en ons op scherp gesteld hoe wij de interne communicatie en kennisdeling zo goed mogelijk binnen onze organisatie kunnen vormgeven. Samen hebben we een pakket functionaliteiten ingericht dat hierbij past. Ook stelt hun systeem nauwelijks eisen aan de infrastructuur van onze organisatie, waardoor er weinig onderhoud en beheer nodig is. Upgrades en updates werken volledig automatisch en de eindgebruiker merkt hier niets van. Met g-company gaan wij met de tijd mee en daar plukken onze medewerkers de vruchten van.

Webinar

Donderdag 17 september om 13:30 uur organiseert g-company een bijzondere webinar samen met Google en de NEVI. In een on-line presentatie zal de NEVI uitleggen waarom ze gekozen hebben voor Google Apps en de Google Search Appliance. Bovendien wordt gedemonstreerd hoe het een en ander is geïntegreerd met de bestaande infrastructuur (met behulp van Google App Engine). Een webinar, zeg maar een seminar via het web.

Meer info en aanmelden:

www.gcompany.nl/nevi

over g-company

Bij g-company - de general IT company - kun je alle IT volledig uitbesteden. Een groeiend aantal bedrijven besteedt alle IT aan g-company uit; van software tot hardware: desktops, laptops, netwerken, printers, applicaties. Daarnaast is g-company de helpdesk voor alle gebruikers. Maar in plaats van dat g-company zoals zoveel bedrijven servers en sofware installeren, maken ze gebruik van webapplicaties. Als Google Enterprise Partner helpt g-company organisaties bij de overstap naar Google Apps. Bovendien draagt g-company zorg voor integratie met bestaande infrastructuur en applicaties. g-company heeft in dit deel van de wereld de meeste ervaring met de implementatie van Google Apps.

www.gcompany.nl





http://www.gcompany.nl