Gemeente Leidschendam-Voorburg


Laatste werkzaamheden in sportpark Westvliet

10 september 2009 - Op vrijdag 4 september legde wethouder Sport Gregor Rensen in aanwezigheid van bijna honderd belangstellenden de eerste steen van een nieuwe kleed- en doucheruimte voor voetbalvereniging Wilhelmus in Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom.

Ook wordt sinds augustus met veel plezier gebruik van gemaakt van de twee nieuwe kunstgrasvelden. Wethouder Rensen en de voorzitter van Wilhelmus, de heer Nihof hielden een toespraak. De voetbalvereniging is nog nooit zo groot geweest en telt meer dan achthonderd leden.

Investeren en versterken sportvoorzieningen
De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in de sportvoorzieningen in de gemeente. Op sportcomplexen zijn velden, clubhuizen en kleedruimten aanzienlijk verbeterd. In Sportpark Westvliet is een nieuwe atletiekbaan en een clubhuis gebouwd voor atletiekvereniging Sparta en VCC. Deze werden in oktober 2008 feestelijk in gebruik genomen. Sportpark Duivesteijn onderging de grootste gedaantewisseling: in totaal zijn daar vier kunstgrasvelden en één natuurgrasveld aangelegd, werden de kleed- en doucheruimtes en het clubhuis gerenoveerd en zijn voorzieningen bijgebouwd voor kinderopvang en fitness.

Alle sportparken in de gemeente