Gemeente Uithoorn

Structuurvisie Uithoorn naar gemeenteraad

10 september 2009

Het ontwikkelen van de Structuurvisie voor Uithoorn en De Kwakel is in een afrondende fase. De inspraakreacties zijn verwerkt en B&W hebben de structuurvisie nu voorgelegd aan de gemeenteraad.

De periode van workshops, bewonersavonden en gesprekken met sleutelfiguren is afgerond. Tijdens de laatste bewonersavond op 1 april jl. in de Thamerkerk is de ontwerp Structuurvisie toegelicht. Daarna heeft deze van 1 mei t/m 11 juni 2009 ter inzage gelegen. Er zijn 32 inspraakreacties ingediend. Deze reacties zijn beantwoord en naar aanleiding hiervan is de ontwerp Structuurvisie op onderdelen aangepast of aangevuld.

Ook is de Uitvoeringsagenda die bij de visie hoort verder aangevuld. In deze agenda staat een planning voor alle zaken die de komende jaren uitgevoerd gaan worden om de Structuurvisie ook echt te realiseren.

Burgemeester en wethouders stellen de raad voor om in te stemmen met de beantwoording van de inspraakreacties en de Structuurvisie inclusief de Uitvoeringsagenda vast te stellen.

De behandeling van de Structuurnota in de raad is gepland op donderdag 24 september vanaf 19.30 uur in het Informatief Beraad en op donderdag 8 oktober vanaf 21.00 uur in het Politiek Debat.

Klik hier voor meer informatie over de structuurvisie. ^

* Overzicht Inspraakreacties Ontwerp Structuurvisie