Ingezonden persbericht


Creatief met natuurlijke materialen? Doe dan mee!
De Tuinen van Appeltern zoekt deelnemers voor decoratiewedstrijd

De Tuinen van Appeltern is ook dit jaar weer het decor van een landelijke decoratiewedstrijd. De 10e editie van het decoratiespektakel wordt dit jaar georganiseerd van 10 oktober tot en met 1 november en zal wederom deel uitmaken van de 'Nationale tentoonstelling natuurlijke decoraties'.

Heeft u 'groene vingers' en een creatieve mind? Schrijf u dan nu in voor de decoratiewedstrijd!

Er zijn drie categorieën; professional, amateur en student.

De wedstrijd is landelijk opgezet en iedereen kan mee doen. De creaties moeten binnen het thema 'Verwondering' passen, van natuurlijke materialen gemaakt zijn en bestand zijn tegen weer en wind, en dat is al een uitdaging op zich! De natuurlijke decoraties worden namelijk in De Tuinen van Appeltern tentoongesteld van 10 oktober tot en met 1 november. Daarnaast is het voor de jury ook van belang dat de decoratie een geschikte plaats krijgt in De Tuinen van Appeltern. De locatiekeuze wordt dan ook voorafgaand aan de wedstrijd door de kunstenaars zelf uitgekozen en weegt mee in het juryrapport. Er moet een natuurlijke harmonie ontstaan tussen decoratie en locatie. Publieksprijs 2009
Ook dit jaar zijn er weer vele mooie prijzen te winnen, zoals een cortenstalen sokkel en een fotodoek van uw werkstuk. Het is dus zeker de moeite waard om mee te doen! Maar winnen alleen is niet het belangrijkste. Het mooiste van meedoen is dat bezoekers zich kunnen 'verwonderen' om uw creatie. Vorig jaar werd er, met succes, ook een publieksprijs aan de decoratiewedstrijd verbonden. Ook dit jaar mogen de bezoekers van Appeltern hun stem laten horen. De prijsuitreiking zal gehouden worden op 17 oktober, waarna de bezoekers van Appeltern nog twee weken lang kunnen genieten van uw natuurlijke decoratie. Schrijf u nu in!
Dus bent u creatief en houdt u van werken met natuurlijke materialen? Meld u dan nu aan! Inschrijven is mogelijk tot en met 18 september dus wees er snel bij! Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op onze website www.appeltern.nl. Of neem contact op met Marjolein Zondag (m.zondag@appeltern.nl / 0487 - 57 92 40). Maak samen met Moeder Natuur de mooiste decoraties voor in een prachtige, natuurlijke omgeving!

Noot voor de redactie:
Het tuininspiratiepark in Appeltern is iedere dag geopend van 1 maart tot 1 december van 10.00 uur tot 18.00 uur. Ook op zon- en feestdagen. In maart, oktober en november tot 17.00 uur. De Tuinen van Appeltern is rolstoeltoegankelijk en honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. De toegangsprijs is E10.-. Kinderen van 6 t/m 12 jaar krijgen E5,- korting en 65-plussers krijgen E1.50 korting. Bezoekadres: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern. Kijk voor meer informatie op www.appeltern.nl

Foto: Decoratiewedstrijd / Decoratiewedstrijd 1
Bijschrift: Laat bezoekers zich 'verwonderen' om uw creatie en doe mee met de decoratiewedstrijd in De Tuinen van Appeltern.

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht