Tactiel Stimulatie lichaamsmassage vanaf nu in Den Bosch


'S-HERTOGENBOSCH, 20090910 -- Tactiel Stimulatie is een complete lichaamsmassage die gebruikt maakt van ritmische, gestructureerde aanrakingen. Het effect van deze behandeling is dat je conditie optimaal verbetert, zowel lichamelijk als mentaal. Jozijn Hogendoorn van WISH, sport & begeleiding geeft vanaf nu deze behandelingen in Den Bosch.

Tactiel Stimulatie is goed voor iedereen, zo geeft het bijvoorbeeld sporters meer energie en een sneller herstel. Mensen met een blessure ervaren minder last, werknemers/gevers ontstressen en voelen een verbetering in hun humeur. Drukke kinderen komen tot rust en pubers communiceren beter. En zo zijn er nog vele positieve voorbeelden te noemen.
Tactiel Stimulatie komt uit Zweden en wordt daar al jaren ingezet in de zorg, op scholen en in de sport. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat deze vorm van massage leidt tot een verbeterde kwaliteit van leven. Langzaam aan verovert ook in Nederland Tactiel Stimulatie terrein.

Vanaf nu kan dus iedereen terecht bij WISH in 's-Hertogenbosch voor een Tactiel Stimulatie behandeling. Gedurende de behandeling worden de tastreceptoren in de huid van de benen, buik, borst armen, hoofd en rug geactiveerd. Bij de voeten en handen ligt een extra accent, omdat daar meer receptoren aanwezig zijn. De behandelaar werkt direct op de huid met warme natuurlijke oliën, zoals amandelolie. Ook de behandelruimte is verwarmt, tot ongeveer 24 graden. Deze warmte ondersteund de werking van de behandeling.
Tactiel Stimulering is voor zowel kinderen als volwassenen die weer balans in hun leven en gezondheid willen. Het werkt ondersteunend in vele opzichten en kan goed worden ingezet naast eventuele andere behandelingen.
De effecten van een behandeling houden ongeveer 2 dagen aan. Om te werken naar een stabiele balans wordt een kuur van 10 behandelingen aangeraden, waarbij de effecten weken tot maanden aanhouden.De Tactiel Stimulatie behandeling duurt ongeveer een uur en kost ¤50.

Contact ons via email info@wishtraining.nl Bezoek www.wishtraining.nl voor extra informatie.





Ingezonden persbericht