Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zeddam - politie zoekt getuigen van schennispleging       |

De politie is op zoek naar getuigen die woensdagmiddag 9 september op de Oude Doetinchemseweg in Zeddam, in de buurt van de fietstunnel die onder de Terborgseweg door loopt, mogelijk een schennispleger hebben gesignaleerd.


De politie ontving woensdagmiddag een melding over een schennispleger op deze locatie. Er was rond 14:15 uur een man op een snorfiets gesignaleerd die voorbijgangers onder andere zijn geslachtsdeel liet zien. Het signalement van de man luidt als volgt; blanke man, ca. 50 à 60 jaar oud, stevig postuur, brildragend, kort haar en hij droeg een donkere jas met rits. De politie zoekt getuigen die de man mogelijk ook hebben gezien en vraagt hen contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

|     |Beltrum - diefstallen bij boerderijen                     |

Bij een woning aan de Ruurloseweg in Beltrum heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 9 september een diefstal plaatsgevonden. Tevens is, vermoedelijk in de zelfde nacht, aan de Kempersweg ook een diefstal gepleegd.


Bij de woning aan de Ruurloseweg zijn uit twee bestelbusjes die op het erf geparkeerd stonden onder andere twee bandenzagen en een stamper ontvreemd. Bij een nabijgelegen woning aan de Kempersweg heeft men twee boormachines, een bosmaaier en enkele andere handgereedschappen weggenomen. De politie vermoedt dat beide diefstallen door dezelfde persoon of personen gepleegd zijn en is op zoek naar tips of getuigen. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

|     |Eibergen - gevaarlijke medicijnen gestolen                |

Een 70-jarige man uit Neede meldde zich woensdagochtend 9 september bij de politie met het feit dat zijn tas met daarin ondermeer diverse medicijnen gestolen was.


De 70-jarige man was voornemens om bij een warenhuis aan de Brink in Eibergen een kop koffie te gaan drinken en had daarvoor zijn tas op een stoel op het terras neergezet. De man liep even weg van zijn tafeltje en zag bij terugkomst dat de tas weg was. In de tas zaten onder andere een aantal verschillende soorten medicijnen die bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn. Het betreft een plastic tas van de supermarkt Emte met daarin een zilvergrijze rugtas met een blauw-rode band. Hierin zaten de medicijnen. Op de rugtas stond in het bruin 'Shevara'. De politie vraagt mensen die deze tas hebben gezien en/of hebben gezien wie de tas wegnam, zich te melden bij de politie via 0900-8844.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --