Ingezonden persbericht


Ruim 41.000 klanten stemmen op hun favoriete product

KRUIDVAT MAAKT WINNAARS PUBLIEKSPRIJS 2009 BEKEND

Klanten van Kruidvat hebben 19 producten uitgeroepen tot de landelijke winnaars van de Kruidvat Publieksprijs 2009. Ruim 41.000 klanten gaven gehoor aan de oproep van Kruidvat een oordeel te geven over hun meest favoriete product door hun stem uit te brengen op www.kruidvat.nl/publieksprijzen. Hierbij hadden zij de keuze uit ruim tweehonderd Health & Beauty-artikelen: van lichaamsverzorging tot en met zoetwaren. Dove valt in de categorie lichaamsverzorging maar liefst drie keer in de prijzen en Gilette is de onbetwiste winnaar op het gebied van ontharen bij zowel mannen als vrouwen. Andrélon heeft haar koppositie in de Nederlandse haarverzorging en -styling behouden.

De Kruidvat Publieksprijs is een jaarlijkse verkiezing waarbij klanten online kunnen stemmen op hun meest favoriete producten en zo meebeslissen welke producten het verdienen met de Kruidvat Publieksprijs bekroond te worden. Deelnemers selecteerden eerst de categorie waarop zij wilden stemmen om vervolgens hun meest geliefde product te kiezen. De winnende producten worden het komende jaar regelmatig in het zonnetje gezet en er vinden aantrekkelijke acties mee plaats. De winnaars in de verschillende categorieën zijn achtereenvolgens:

Categorie
Product
Haarverzorging
Andrélon Glans & Care Shampoo
Haarstyling
Andrélon Mousse Glans & Care
Haarkleuring
Nutrisse Haarkleuring
Make-up
Max Factor False Lash Effect Mascara
Gezichtsverzorging
Nivea Visage Expert Lift Dagcrème
Mannenverzorging
Gillette Fusion Phenom Manual
Dames Scheren en Ontharen
Gillette Venus Embrace
Baby
Zwitsal Naturel Plus - zachte crème
Mondverzorging
Listerine Mondwater Total Care
Tandpasta
Aquafresh Iso Active Whitening
Dameshygiëne
OB Tampons ProComfort Normaal
Huishoud
Vanish Chrystal White Intelligence Plus
Zoetwaren
Stimorol Senses Kauwgom
Vitamines en Voedingsupplementen
Supradyn Complex Forte
Voetverzorging
Vaseline Intensieve voetencrème
Zelfmedicatie
Aleve Intense
Douche
Dove Shower Go Fresh Burst
Deodorant
Dove Deospray Hair Minimising
Lichaamsverzorging
Dove Beauty Body Silk Glow

"Bij Kruidvat vinden we het erg belangrijk om te weten hoe onze klanten over onze producten denken. Daarom zijn wij ontzettend blij met het enorme aantal stemmen dat op onze website is uitgebracht. De publiekslievelingen zijn weer bekend en worden het komende jaar regelmatig in het zonnetje gezet met allerlei scherpe acties", zegt Kees Buur, Directeur Inkoop Health & Beauty.

Over Kruidvat
Kruidvat is met 940 winkels en meer dan 12.000 medewerkers marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Elke week bezoeken ruim drie miljoen klanten de winkels van Kruidvat. Kruidvat is onderdeel van de A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Kruidvat behoren in Nederland ook Trekpleister en Prijsmepper Outlet tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.