Ingezonden persbericht


Persbericht

GFI Software breidt productportfolio uit met GFI MAX ~ HoundDog Technology sluit zich aan bij GFI Software ~

10 september 2009 - GFI Software heeft bekendgemaakt dat HoundDog Technology Ltd, een succesvolle best-of-breed leverancier van remote monitoring- en managementtools (RMM), nu deel uitmaakt van GFI. De oplossingen van HoundDog worden onder de naam GFI MAX toegevoegd aan het productportfolio.

HoundDog Technology biedt Managed Service Providers (MSP's), Value Added Resellers (VAR's) en IT-dienstverleners een eenvoudigere en rendabelere manier om de netwerken van hun klanten te monitoren en te beheren. Voor GFI, aanbieder van toonaangevende infrastructuuroplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven, is HoundDog Technology een perfecte aanvulling. De overname sluit aan bij GFI's plannen om het Channel de best beschikbare applicaties en oplossingen te bieden en hen bij het beheer en de groei van hun bedrijf te helpen.

"Dit is het eerste van een aantal initiatieven die we ondernemen om klanten een reeks diensten te leveren die zowel on-premise als online-oplossingen bevatten", zegt Walter Scott, CEO bij GFI. "We hebben voor HoundDog gekozen, omdat het een best-of-breed bedrijf is in de Cloud met een fantastische tool voor MSP's, VAR's en IT-dienstverleners om klanten op een eenvoudige manier een goedkopere dienst te bieden. Het is de beste monitoringoplossing, heeft de beste rapportagemogelijkheden en biedt de beste waarde voor onze channel. Daarom hebben wij deze onderneming gekocht."

HoundDog Technology levert een bekroonde suite van remote management-, monitoring- en supporttools aan meer dan 1.700 IT-dienstverleners en Managed Service Providers (MSP's) wereldwijd. Bovendien kende het bedrijf in de afgelopen maanden een sterke economische groei. MSP's gebruiken HoundDog's real-time systemen voor monitoring, automatische dagelijkse controles, asset tracking, patchmanagement en klantenrapporten. De Suite kan voorzien worden van eigen bedrijfsnaam en biedt remote support-oplossingen om klanten te binden, operationele kosten te drukken en best-of-breed IT-ondersteuningsdiensten te leveren aan klanten.

"HoundDog is voor ons in de afgelopen vier jaar een geweldige ervaring geworden", aldus Doug Wilson, oprichter van HoundDog. "We hebben gezien hoe MSP's, VAR's en IT-dienstverleners gebruik maken van onze oplossingen en een fantastische groei gerealiseerd. Toen GFI bij ons aanklopte, wisten we dat dit een mooi kans was om met een bekende technologieleider samen te werken, onze producten aan te vullen en voor een wereldwijd publiek te lanceren. We zijn van mening dat GFI de ideale partij is om onze remote monitoring- en managementtechnologie onder de aandacht te brengen bij MSP's. We verheugen ons om deel uit te maken van GFI."

"HoundDog is een zeer succesvol bedrijf op een fantastische groeicurve. We zijn ervan overtuigd dat dit ons productportfolio verder zal uitbreiden met een on-premise of online leveringsmodel. In de komende maanden zullen wij overwegen om andere bedrijven en hun technologie binnen te halen waarmee we onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen blijven bieden, gebaseerd op hun infrastructuur en behoeften", voegt Scott toe.

Voor meer informatie over HoundDog's technologie en de aangeboden diensten ga naar: http://www.hounddogiseasy.com.