Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie


Symposium Cliëntenrechten: Kroon op zorg?

11 september 2009

Op 11 september organiseert het Prinses Beatrix Fonds samen met betrokken patiëntenorganisaties in de Koninklijke Schouwburg te 's-Gravenhage het Symposium Cliëntenrechten: Kroon op zorg?

Centraal op deze dag staan de rechten van de patiënt/cliënt in wetgeving en zorgverlening. Krijgt de cliënt overwicht of juist minder overzicht?

Het symposium is bedoeld voor vertegenwoordigers van zorgverzekeraars, zorginstellingen, patiëntenorganisaties en overheden. Verrassende sprekers zullen deelnemers prikkelen met hun standpunten over de cliëntenrechten in de praktijk. In een forum zullen de sprekers met elkaar in debat gaan.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Mocht u voorafgaand aan het symposium vragen hebben over de inhoud van het programma, dan kunt u terecht bij Trees Piersma, coördinator Patiëntenzorg. Haar contactgegevens zijn 070 3 607 607 of Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Consument en de Zorg

Vraag of klacht over de zorg?

Klik dan hier of neem contact op

met het meldpunt Consument en de Zorg : T 030 29 16 777