Ingezonden persbericht



- persbericht -

Schreeuw de longen uit je lijf tijdens de zoektocht van MTV naar de nieuwe horror heldin in "SCREAM QUEENS"

MTV gaat opzoek naar een actrice met hét talent, de intelligentie en bovenal het doorzettingsvermogen om een rol te winnen in de nieuwe horrorfilm SAW VI.

Amsterdam, 24 augustus 2009
Iedereen weet dat aan de basis van elke succesvolle horrorfilm een sterke, sexy vrouw met een goed stel longen staat... een 'scream queen'. Vanaf zaterdag 12 september is in de nieuwe MTV serie Scream Queens te zien hoe 10 onbekende actrices met elkaar de strijd aan gaan om een bijzondere prijs: een rol in de horror hitfilm SAW IV.

De deelnemers zullen strijden in een serie veeleisende uitdagingen om te bewijzen dat ze over het juiste talent, genoeg intelligentie en natuurlijk een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikken. De aankomend gillende keukenmeiden zullen op onvoorstelbare wijze getest worden om te zien of het juiste vlees in de kuip is.

De cast zal gedurende 8 afleveringen geschoold worden door Hollywood's meest geduchte acteer coach John Homa, die eerder werkte met sterren als Kirsten Dunst en Michelle Williams; Actrice Shawnee Smith, hoofdrolspeler uit SAW I, II en III; en schrijver/regisseur/acteur James Gunn, bekend van de horror/comedy Slither. Tevens zullen zij de kandidaten beoordelen.

In elke uur durende aflevering is te zien hoe de actrices getraind worden in de kunst van de horror én de perfecte angstkreet. Helaas moet er steeds 1 kandidate naar huis, net zo lang totdat de meest getalenteerde, sexy actrice overblijft.


- EINDE BERICHT -


Noot voor redacties