Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Woerden, september 2009

INTRATUIN STEUNT STICHTING PINK RIBBON

Intratuin steunt Stichting Pink Ribbon gedurende de hele 'Oktober Borstkankermaand'. Naast een financiële ondersteuning om belangrijke projecten en wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, helpt Intratuin ook mee om de boodschap van Stichting Pink Ribbon zo goed en zo breed mogelijk over te brengen. En dat moet zeker lukken gezien de grote overeenkomst van de doelgroepen van beide organisaties. De beslissing van Intratuin om Stichting Pink Ribbon te steunen, is dan ook logisch en vanzelfsprekend.

Intratuin verkoopt in oktober diverse producten die speciaal voor Stichting Pink Ribbon geselecteerd zijn. Een deel van de opbrengst van deze producten, gaat naar de stichting. Intratuin verkoopt onder andere orchideeën die zijn voorzien van een speciaal label. Deze orchidee is ook verkrijgbaar met een bijbehorende pot en plantensteker. Ook hiervan wordt een deel afgedragen door Intratuin. En vanaf 15 oktober wordt van elke verkochte prachtige bos rozen een deel overgemaakt naar Stichting Pink Ribbon.

De kans dat een vrouw borstkanker krijgt, is groot. 1 op de 8 vrouwen krijgt het namelijk. Het overbrengen van kennis en informatie over deze ziekte is dan ook van het grootste belang. Maar ook mannen kunnen het krijgen. En eigenlijk kan iedereen ermee in aanraking komen als je iemand kent in je omgeving die de ziekte heeft. Stichting Pink Ribbon wil dus iedereen bereiken en bewust maken van borstkanker. Intratuin heeft daarvoor de middelen in huis. Communicatiemiddelen met een landelijk bereik om zoveel mogelijk mensen te informeren over de activiteiten van Stichting Pink Ribbon.

Over Intratuin

Intratuin, de groene belevenis. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoensartikelen. Praktisch, met een compleet assortiment dierenverzorgingsproducten. Gastvrij met een gezellige horecagelegenheid en een speelhoek voor kinderen. En altijd biedt Intratuin iets extra's: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen. Niet voor niets is Intratuin uitgeroepen tot Beste Winkelketen in Nederland in de categorie Tuin & Dier.



Ingezonden persbericht