Andrew Vayro is Xebia's nieuwe European Sales Director offshoring


Focus op nieuw partnerkanaal voor Xebia Global Software Solutions

HILVERSUM, 20090915 -- Xebia, specialist op het gebied van Agile Java software development, enterprise architectuur, auditing, middleware en integratietechnologie, heeft Andrew Vayro aangesteld als European Sales Director voor de divisie Global Software Solutions. Om de Europese verkoop van offshoringprojecten naar Xebia India verder te optimaliseren, houdt Andrew zich in eerste instantie bezig met het ontwikkelen van een nieuw business model. Daarvoor richt hij zich op het opzetten van een succesvol partnerkanaal. Het offschoring programma van Xebia Global Software Solutions kenmerkt zich door de Agile ontwikkelmethode, uniek personeelsbeleid resulterend in kwalitatief personeel, effectieve communicatie met klanten, een gestructureerd schaalbaarheidsproces, kwaliteit en continuïteit.

Andrew is van origine Brits, maar heeft al meerdere jaren werkervaring in Nederland opgedaan in diverse sales functies. De afgelopen vijf jaar deed hij ervaring op bij BPM-leverancier Cordys. Het grootste deel van zijn carrière besteedde Andrew aan de verkoop van (J2EE) softwareoplossingen, onder andere voor leveranciers als Rogue Wave Software en Quest Software. Door de ervaring die Andrew bij deze organisaties heeft opgedaan, kan hij zeer goed omschrijven waarin Xebia zich onderscheidt.



"Xebia Global Software Solutions hanteert een geheel andere benadering van offshoring", aldus Andrew Vayro. "Wij gebruiken de unieke combinatie van offshoring en de Agile-aanpak. Dat levert onze klanten zeer grote voordelen op. Zij kunnen zonder grote investering en zonder risico hun ontwikkeling uitbesteden. Dankzij de Agile-methode wordt de kennis continu uitgewisseld en houden klanten nauwe controle over het proces en de uiteindelijke kwaliteit van de geleverde producten. Dit alles maakt deze combinatie zeer kosteneffectief."





Ingezonden persbericht