Ingezonden persbericht


Persbericht

GO Telecom brengt Robin en Kalkmann Audio naar Benelux-markt Distributeur verbreedt portfolio met IP-deurbellen en audioproducten

Dordrecht, 15 september 2009 - GO Telecom, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen in de Benelux, gaat de producten van Robin en van Kalkmann Audio op de Benelux-markt distribueren. Hiermee breidt GO Telecom zijn portfolio in de breedte uit met respectievelijk (SIP-) buitendeurtoestellen en speakers.

Met de distributie van de buitendeurtoestellen van Robin kan GO Telecom - naast het complete portfolio voor communiceren op afstand - nu ook een uitgebreid portfolio bieden voor interne communicatie. Robin produceert buitendeurtoestellen die integraal deel uitmaken van het IP-netwerk. Na het aanbellen staat de bezoeker in direct contact met de receptie via de telefoon-, IP- of SIP-centrale, ongeacht de locatie van de receptionist op dat moment. De deur kan vervolgens direct geopend worden met het toestel van de receptioniste.

Het verbreden van het portfolio met speakers van Kalkmann Audio vindt zijn aansluiting bij het reeds bestaande videoconferentie-aanbod van GO Telecom. Kalkmann produceert luidsprekers en montagesets voor de bevestiging van luidsprekers onder televisietoestellen. Deze luidsprekers zijn voornamelijk geschikt voor grotere conferentieruimtes en voor slechthorenden.

"De toevoeging van de producten van Kalkmann Audio en van Robin is een verrijking van ons portfolio", zegt Robert van Alphen, Business Unit Manager Distribution bij GO Telecom. "We kunnen onze klanten nu een totaalaanbod bieden op het gebied van IP-telefonie en daarnaast uitgebreide audio-ondersteuning bieden op het gebied van videoconferentie."

De producten van Kalkmann Audio en Robin zijn per direct verkrijgbaar bij GO Telecom in de gehele Benelux.