Published: 15:47 16.09.2009 GMT+1 /Source: Thunderbird Resorts Inc. /NYS: TBI /ISIN: VGG885761061

Thunderbird Resorts Inc.: Vervolg op het persbericht van Beneficial Holdings

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - September 16, 2009) - Thunderbird Resorts Inc. (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) rapporteert het volgende: Op 8 september 2009 ontving Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "de Groep") een kopie van een ongevraagde brief van Beneficial Holdings, Inc. ("BHI"), gedateerd op 1 september 2009 en geadresseerd aan ieder lid van de Thunderbird raad van bestuur. Deze brief was bedoeld als aanbod om een meerderheid van de Thunderbird openstaande gewone aandelen aan te kopen. Op 8 september 2009 rapporteerde Thunderbird dat het onvoldoende informatie had ontvangen van BHI om actie te ondernemen.

Sinds 8 september 2009 heeft BHI bijkomende persberichten gepubliceerd, ten minste een waarvan aangeeft of suggereert dat besprekingen met Thunderbid verwacht worden of heel binnenkort zullen worden gehouden. Thunderbird rapporteert dat hoewel BHI verschillende persberichten heeft gepubliceerd, en vanaf de datum van dit persbericht, niemand van BHI telefonisch noch schriftelijk contact heeft opgenomen met Thunderbird, noch op enige andere wijze rechtstreeks contact heeft opgenomen met iemand bij Thunderbird. Bovendien heeft Thunderbird tot op heden geen informatie ontvangen met betrekking tot de operationele geschiedenis van BHI of op het gebied van gokspelen, noch met betrekking tot haar financieel vermogen een dergelijke transactie tot een goed einde te kunnen brengen.

Hoewel het onze doelstelling is en steeds geweest is de lange termijn aandeelhouderswaarde te optimaliseren, tot Thunderbird bijkomende informatie ontvangt die de goede trouw en het vermogen van BHI aantoont, in combinatie met de regelgevende conformiteit, is Thunderbird niet van plan acties te ondernemen met betrekking tot BHI en zal het geen besprekingen aangaan met BHI.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merk casino en horeca diensten, toegespitst op markten in Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost Azië en India. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Bijkomende informatie over de groep is beschikbaar op de website op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en reglementering van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties geboden worden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de effectieve resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van de Groep omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allen bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van de Groep die op regelmatige basis ingediend wordt bij NYSE Euronext Amsterdam en andere regulerende autoriteiten.