Gemeente Dongen

Eregalerij Sportgala Dongen in De Salamander

Publicatiedatum: 16-9-2009

Samen met de sportmannen, sportvrouwen en sportteams van het jaar heeft wethouder Piet Panis afgelopen dinsdagavond de Eregalerij Sportgala Dongen officieel geopend. In sporthal De Salamander hangen de fotos van Mark Schellekens, Simon Rompa, Désirée Emmen, Kelly van Zon, Handbalvereniging Dongen jongens JCJ-1 en VV Dongen team 1 voorgoed aan de wand.

Dit is bij uitstek een locatie om onze sporters te eren, aldus Piet Panis. Zij hebben geweldige prestaties neergezet. Dat mag iedereen weten. Een dergelijk initiatief past ook bij Dongen. Sport neemt in onze gemeente een belangrijke plaats in. Er zijn wel zeventig verenigingen. Uiteraard hopen we ook dat de eregalerij een stimulans is. Dat andere sporters daar ook een plaatsje willen veroveren. Op 23 februari volgend jaar vindt het Sportgala 2010 plaats. We zijn erg benieuwd naar de aanmeldingen!

De opening kreeg overigens een extra feestelijk tintje omdat Kelly van Zon, sportvrouw van het jaar, die dag jarig was. Benieuwd naar de eregalrij? Kom gerust een kijkje nemen. De fotos hangen in de gang bij de kleedkamers.