Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 16-09-2009

Politie arresteert vier mannen wegens drugsbezit cq drugshandel

BREDA: De politie heeft dinsdagavond laat vier aanhoudingen verricht. Vier mannen worden verdacht van drugsbezit dan wel drugshandel. Het gaat om twee Fransen van 22 en 26 jaar en twee Bredanaren (beide 34 jaar).

De twee Bredase verdachten werden rond 00.00 uur aangehouden op de JF Kennedylaan. Zij hadden nog wat hennep in hun bezit. Ook werd van hen geld en mobiele telefoons in beslag genomen. Beide Fransen werden een kwartiertje later op de A16 nabij Hazeldonk langs de kant van de weg gezet. Zij bleken enkele blokjes hasj bij zich te hebben. Het viertal is ingesloten op het bureau. De politie onderzoekt de zaak.

Automobilist rijdt meisjes op scooter aan en rijdt door

BREDA: Een 20-jarige automobilist uit Roosendaal is dinsdagmiddag rond 16.45 uur aangehouden. Hij veroorzaakte een aanrijding met een scooter op de Ettensebaan-Tuinzigtlaan. De 16-jarige bestuurster uit Breda bleef ongedeerd, haar 15-jarige bijrijdster raakte gewond aan haar voet en moest naar het ziekenhuis. De slachtoffers wisten gealarmeerde agenten de kentekenplaat van de auto te geven, zodat de agenten de bestuurder even later op de Spoorstraat konden arresteren. Hij bekende op het bureau direct dat hij de meisjes had aangereden, maar daarna in een black-out raakte. Het rijbewijs van de Roosendaler is ingevorderd.

Automobilist uit Etten-Leur betrapt op dronken rijden

BREDA: De politie heeft woensdagmorgen kort na 02.30 uur een 48-jarige automobilist uit Etten-Leur betrapt op dronken rijden. Bij een controle in de Heuvelstraat blies de man 795 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Het rijbewijs van de bestuurder is
ingevorderd, dat gebeurt bij waarden vanaf 570 ug/l. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bredanaar verdacht van inbraak bij bedrijf aan Kruisvoort

BREDA: Een 28-jarige Bredanaar is woensdagmorgen kort na 04.00 uur aangehouden. De man wordt verdacht van een inbraak bij een bedrijf aan de Kruisvoort. Surveillerende agenten zagen een man een deur forceren en gingen hem achterna. De man vluchtte in een auto die hij parkeerde op de Olmstraat en rende weg. De politie achtervolgde de man met diverse eenheden. Hij werd in een nabijgelegen woning gearresteerd en in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-09-2009 10:53 | © Regio Midden en West Brabant |