Ingezonden persbericht


NIEUWE HOTSPOT AMSTERDAM ZUID: HERGO & COFFEE COMPANY BEETHOVENSTRAAT

Dé nieuwe hotspot deze nazomer in Amsterdam Zuid: Hergo & Coffee Company op de Beethovenstraat. Onlangs zijn beide bedrijven een bijzondere en vooral gezellige samenwerking aangegaan. Hoe het werkt? Je haalt je belegde broodje bij Hergo en eet 'm op onder het genot van een kopje koffie bij Coffee Company.

Dat Hergo al sinds jaar en dag een begrip is in Amsterdam Zuid staat buiten kijf. Het ambachtelijke slagersbedrijf dat in 1930 is opgericht is inmiddels uitgegroeid tot een vijftal slagerijen inclusief broodjescounters, een cateringservice en een lunch delivery service, dit alles onder de naam Hergo 'De slager met 'n koksmuts'. Coffee Company opende daarentegen pas in 1996 haar eerste filiaal op de Leidsestraat, maar is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een landelijke keten. Geboren uit liefde voor koffie en het 'grotestadritueel' is deze populaire koffieketen vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

De samenwerking tussen Hergo en Coffee Company is gezien de liefde voor verse en lekkere producten een logische stap. Ook het publiek en de vaste clientèle van beide bedrijven komen veelal overeen. Business people lunchen tegelijk met schoolkinderen, jong en oud genieten samen van een koffie en een broodje. Ouders die hun kinderen net naar school hebben gebracht komen even een broodje halen en een kopje koffie drinken en in het weekend is het een komen en gaan van trendy Amsterdammers op hun Vespa's.