Gemeente Barendrecht

Per abuis is er een verkeerde datum in de eerste zin van het persbericht 114 geslopen. Hierbij ontvangt u een aangepaste versie.

Persbericht Gemeente Barendrecht

Wethouder Zuurbier reikt prijzen `GAME ON!' project uit

BARENDRECHT (donderdag 10 september 2009) ­ Op donderdag 17 september reikt wethouder Zuurbier (spelen) om 16.00 uur de prijzen uit van het `GAME ON!' project in het gemeentehuis. Eerder die week, namelijk op maandag 14 september, laten deelnemende kinderen hun ideeën zien aan de wethouder. De prijsuitreiking is het laatste onderdeel voor de zes overgebleven kinderen die zich tijdens de Nationale Buitenspeeldag inschreven voor het project.

Bij het project `GAME ON!' is het de bedoeling dat kinderen tussen de 8 en 14 jaar uit de gemeente andere kinderen enthousiast maken voor het plaatsen van een ICON toestel in hun buurt. Een ICON speeltoestel creëert een nieuwe ontmoetingsruimte, gebaseerd op gaming, sport en interactie. De deelnemende kinderen gingen voor de vakantie op zoek naar een geschikte locatie voor het ICON speeltoestel. Samen met de ge- meente besloten de deelnemers of deze locatie geschikt was. De deelnemers komen maandag 14 septem- ber hun speelplek laten zien aan de wethouder, waarna hij een winnaar kiest. Uiteindelijk krijgen twee win- naars een speeltoestel van de gemeente op hun speelplek.


Noot voor redacties

Noot voor redacties